У серпні 14 тисяч криворіжців отримають майже 20 млн гривень матеріальної допомоги

ВАЖЛИВО
21.08.20 - 12:18

У серпні ще 14 тисяч жителів Кривого Рогу отримають майже 20 млн гривень матеріальної допомоги. Таке рішення прийняли на серпневому засіданні виконкому.

«Ми турбуємося про найменш соціально захищених мешканців міста. Це ветерани, інваліди, багатодітні сім'ї, чорнобильці, воїни-інтернаціоналісти, особлива увага - до учасників АТО та їхніх родин. У цьому році ми максимально врахували потреби людей, яким особливо необхідна підтримка», - зазначив міський голова Юрій Вілкул.

 

«Ми підтримуємо родини, які виховують дітей із інвалідністю або онкохворих дітей. Уперше з цього року допомогу отримують криворіжці, які мають інвалідність з дитинства. Як не прикро, але цьогоріч у Кривому Розі народилися 12 хворих дітей, яким теж буде надана допомога у розмірі 10 прожиткових мінімумів», - доповіла Інеса Благун, директор департаменту соціальної політики.

 

Нагадаємо, у Кривому Розі працює комплексна Програма соціальної підтримки учасників війни на сході України та членів їх сімей. 

 

 

У серпні одноразову допомогу отримають 1702 учасники АТО на загальну суму 8.5 млн грн. Одноразову та щомісячну допомогу за поданими заявами отримають 7 осіб з інвалідністю внаслідок участі в АТО, ООС. 

 

 

Триває виплата матеріальної допомоги воїнам-інтернаціоналістам. У серпні ще 48 чоловіків отримають таку допомогу на суму 240 тис гривень.

 

 

Місто підтримує сім’ї загиблих працівників МВС та родини померлих учасників ліквідації аварії на ЧАЕС. У серпні більше 30 таких сімей отримають матеріальну допомогу.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: