У соцмережах дніпряни повідомляють про спроби викрадення дітей

СОЦІУМ
08.04.21 - 10:55

За словами місцевих мешканців, у Дніпрі на житломасиві Парус, біля супермаркету на вул. Метробудівській, невідомий чоловік намагався вкрасти дитину на очах у матері.  

Лише небайдужість перехожих допомогла запобігти трагедії. Подія сталася ще 5 квітня, але жінка звернулася до поліції лише за декілька днів. І тоді з'ясувалося, що це не поодинокий випадок в цьому районі.

 

Наступного дня батьківськими групами в дитсадках і школах розійшлася інформація про аналогічний випадок, який стався в одному з магазинів біля Трофимівського ринку.

 

Невідомий чоловік зайшов до магазину, де стояла мама з дволітньою дитиною, і взяв малечу за руку. Жінка і дитина здійняли галас, і тоді ймовірний зловмисник відпустив малюка. За словами матері, він не втік, а почав обурюватись. Схвильована мати описала чоловіка і попередила батьків про небезпеку.

 

Мама учня 141-ї школи розповіла свою історію. Жінка двічі в день приїжджає в школу за дітьми – першокласником і четверокласником. І обидва рази вона помічала підозрілий автомобіль.

 

«Машина привернула увагу густо затонованими вікнами, раніше така не приїжджала. І стояла передом до виїзду. Не так, як решта авто. Чоловіки з машини просто крутилися біля неї, сиділи, спостерігали більше години. Цього ж дня була спроба викрадення дитини поблизу «АТБ», біля хлібного кіоска. За описом, чоловік був дуже схожий на описаного стурбованими матусями», - розповіла жінка.

 

Прикмети ймовірного викрадача дітей: високий, худорлявої статури, немолодий. Школяр ще розповів, що у його кривдника була борода і "болотні" очі.

 

У поліції повідомляють, що вже зайнялися розслідуванням.

 

 

Джерело - телеграм-канал «Дніпро Обласний». Фото на прев’ю з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: