У Софіївському суді обирають міру Сергію Федотову, який перерізав горло дитині. Оновлюється

РЕЗОНАНС
09.07.21 - 15:33

Зараз у Софіївському районному суді обирають міру запобіжного заходу для Сергія Федотова - 28-річного чоловіка, який перерізав горло 2-річному сину своєї співмешканки. До суду нападника доправили із СІЗО.

Підозрюваний у замаху на вбивство дає свідчення. Логічно пояснити свій вчинок він не може. Зізнається, що мав конфлікт з Мариною Петрухіною, своєю співмешканкою. Стверджує, що вбивати дітей не збирався.

 

Прокурор вимагає залишити Федотова під вартою. На підсудного одягли бронежилет, щоб захистити його від самосуду.

 

На судовому засіданні присутні наші журналісти. Стежте за нашими новинами!

 

Нагадаємо, 7 липня в селищі Девладове сталася кривава подія - 28-річний Сергій Федотов зачинився у будинку з двома маленькими дітьми своєї співмешканки. Він перерізав горло та поранив у спину 2-річного хлопчика. Накоївши лиха, нелюд утік. Поліція оголосила його в розшук. Надвечір того ж дня правоохоронці, кінологи з собакою, знайшли підозрюваного на горищі сарая у цьому ж селі. Місцеві мешканці розповіли нашим журналістам, що Сергій Федотов - з Дніпра. Півтора чи два роки він мешкав у Девладовому разом із мамою цих дітей. Діток у сім'ї троє, всі вони від різних батьків. Родина жила скромно, але на обліку соцслужб не перебувала. Одного з малюків у той день забрала з собою бабуся, тож його у будинку не було. Удома залишилися двоє дітей - хлопчик 2 років і дівчинка 7 років.

 

Як кажуть свідки, молодик оскаженів через те, що жінка мала намір розлучитися з ним. 

 

Оновлено. Марина Петрухіна, мати дітей, розповіла, що 2-річний Мишко і 7-річна Віка в будинку були самі, бабуся залишила їх і пішла у справах. Двері в хату були незамкнені, тому Федотов зайшов, а тоді зателефонував їй і почав погрожувати.

 

"Коли ми говорили телефоном, діти не кричали і не плакали. А коли він уже почав мене шантажувати, я почула плач дочки і звук скотча, коли він їх зв'язував", - каже жінка.

7-річна Віка розповіла, що нападник зв'язував їй руки і затуляв рота. Дівчинка пригадала, що падала перед ним на коліна і просила, щоб він їх не чіпав і нічого їм не робив. У той момент їй зателефонувала бабуся. Коли Федотов побачив, що телефонує бабуся, він вихопив телефон і відбив дзвінок. Віка розповіла, що дала йому пароль від телефону, тому що у нього в руках був ніж.

 

За словами Марини, після цього він почав знущатися над Михайликом, тикав ножем і запитував: "Ти якою смертю хочеш померти: швидкою чи повільною?" Віку він відпустив зі словами: "Даю тобі шанс на життя". Дівчинка вибралася через вікно, вибігла через сусідній двір і побачила бабусю. Підбігла до неї і сказала, що малий Мишко весь у крові.

 

Коли бабуся потрапила в будинок, поранена дитина стогнала. Малюка у тяжкому стані привезли у криворізьку лікарню №8. Як ми писали, сьогодні о другій годині ночі хлопчика доправили до Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні. Його стан критичний, на межі життя і смерті.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: