У справі замаху на вбивство криворізького таксиста допитали останнього свідка – лікаря

РЕЗОНАНС
06.02.20 - 15:36

Колегія суддів Жовтневого районного суду сьогодні продовжила розгляд резонансної кримінальної справи за обвинуваченням громадянина К. у замаху на умисне вбивство, – повідомляє пресслужба суду.

Як ми писали, рано-вранці 31 липня 51-річний таксист підвозив молодика до мікрорайону Індустріального, коли раптом той напав на нього з ножем і наніс водію не менше 6-ти ударів у шию, грудну клітину, лоб та праву кисть.

 

Під час нападу потерпілий водій вибіг із салону автомобіля та звернувся за допомогою до перехожих, які викликали йому швидку допомогу.

 

За підозрою у нападі поліція затримала 21-річного нацгвардійця військової частини 3011, який проходить службу за контрактом. Підозрюваного правоохоронці швидко знайшли завдяки залишеному на місці злочину військовому квитку.

 

Сьогодні у судовому засіданні в якості свідка обвинувачення допитали лікаря, який надавав першу медичну допомогу потерпілому. На цьому допит свідків у справі закінчено. Далі розпочнуть дослідження письмових матеріалів кримінальної справи.

 

Колегія суддів, за клопотанням прокурора, залишила обвинуваченого в СІЗО ще на 60 днів. 

 

Наступне судове засідання призначили на 21 лютого.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: