У суді розглянули передостанній том у резонансній справі криворізького «маніяка»

КРИМІНАЛ
03.06.19 - 16:52

Сьогодні на закритому засіданні у Жовтневому районному суді розглянули 9-й том резонансної справи криворізького "маніяка" - громадянина Б.

Нагадаємо, минулої весни та на початку літа правоохоронці зафіксували 6 нападів на дівчат та жінок різного віку. Торік наприкінці червня поліція затримала 35-річного чоловіка.

 

Підозрюваному інкримінують 6 статей Кримінального Кодексу України. Якщо вину чоловіка доведуть, йому загрожує довічне ув’язнення.

 

Розгляд справи триває вже понад півроку. У прокуратурі кажуть, залишився останній том, до якого долучать додаткові матеріали по справі.

 

«Сьогодні ми продовжували дослідження письмових матеріалів, доказів. На жаль, у зв’язку із певними обставинами, дослідили ми лише 1 том, вже передостанній. Наступного разу розглядаємо останній, 10-й том, додаткові матеріали, які будуть долучені, оскільки у нас є деякі документи, які ми отримали вже після того, як справу передали до суду, і надалі будемо переходити до наступного етапу – у нас, за визначеним суддями порядком, після матеріалів – допит обвинуваченого», – зазначив прокурор Криворізької місцевої прокуратури № 3 Олексій Пустоваров.

 

Наступне судове засідання по справі відбудеться 12 червня о 13:00.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: