У системі Prozorro оголошений тендер на закупівлю нових трамваїв для Кривого Рогу

АКТУАЛЬНО
02.09.21 - 10:05

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської ОДА 17 серпня оголосив тендер в системі Prozorro на закупівлю трисекційних низькопідлогових трамваїв для Дніпра та Кривого Рогу.

Планують закупити 18 вагонів на суму 1,2 млрд грн. Вони мають бути виготовлені та поставлені до кінця 2022 року.

 

Згідно з тендерними вимогами, трамваї повинні бути новими, не раніше 2021 року випуску, з низьким рівнем підлоги. Довжина вагонів – не менше 27 м. Повинні бути встановлені колеса малого діаметру – 610 мм з новими бандажами та до 580 мм зі зношеними бандажами.

 

Транспорт має бути з двома кабінами управління і дверима по обидва борти вагона – не менше 4 подвійних і 2 одинарних дверей з кожного боку. Можливість автономного ходу - на відстань не менше 150 м, в тому числі й у кривих.

 

Вимоги до салону - не менше 50 сидячих місць при загальній місткості не менше 200 пасажирів. Пасажирський салон і кабіна водія - обладнані кондиціонерами. Для пасажирів - системи електронного табло, аудіоінформатори, а також USB-порти.

 

Торги за цим тендером відбудуться 25 жовтня. Термін подачі заявок на участь в тендері - до 17 вересня, термін оскарження умов тендера до 13 вересня.

 

Джерело - Національний промисловий портал. 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: