У трамваї чи автобусі – 8 грн. У Вінниці затвердили єдиний тариф на проїзд у комунальному транспорті

ВАЖЛИВО
02.08.21 - 13:32

У Вінниці проїзд у муніципальному авто- та електротранспорті подорожчав з 4 до 8 грн.

«Нові тарифи на проїзд у міському комунальному транспорті встановив виконком міської ради ще 15 липня, а 1 серпня вони набули чинності», - повідомили у Вінницькій транспортній компанії.

 

Зазначається, що новий тариф на проїзд у муніципальному транспорті буде єдиним - 8 грн за поїздку у трамваї, тролейбусі чи автобусі. Попри те, що проїзд для пасажирів подорожчав удвічі, для підприємства-перевізника він буде збитковим.

 

У ВТК зазначили, що вартість електронних проїзних квитків залишається пільговою. Так, безлімітний за кількістю поїздок місячний квиток коштуватиме 750 грн. А проїзний на 130 поїздок – 510 грн. Вартість студентського проїзного становитиме 255 грн, учнівський місячний квиток коштуватиме 155 грн.

 

Нагадаємо, що у Кривому Розі за програмою мера Костянтина Павлова городяни можуть скористатись безоплатним проїздом у комунальному транспорті, за наявності Картки криворіжця. Крім автобусів, трамваїв та тролейбусів, проїхатися безкоштовно можна на підземному швидкісному трамваї. Проїзд у криворізьких маршрутках залишається на рівні 7 грн.

 

 

Джерело: Укрінформ.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: