У вересні в Дніпрі американські медики безкоштовно оперуватимуть дітей

АНОНС
06.07.21 - 10:03

На Дніпропетровщині американські лікарі допомагатимуть оперувати дітей. Безкоштовно лікуватимуть пацієнтів з вродженими аномаліями рук, після опікової хвороби та важких травм. Операції проходитимуть в Обласній дитячій клінічній лікарні.

Виїзна міжнародна клініка «Лікарі об’єднуються для допомоги дітям» у Дніпрі працюватиме з 12 до 19 вересня. Зокрема, професор Гарвардської медичної школи, лікар одного з найбільших медзакладів США – Масачусетської лікарні у Бостоні Геннадій Фузайлов.

 

«У нашій команді – фахівці з різних штатів. Бажання кожного – допомогти дітям з України. Хочемо, щоб якнайбільше людей дізналися про цей проєкт та звернулися до нас», – каже Геннадій Фузайлов.

 

За 5 днів роботи американські хірурги допоможуть прооперувати 35 дітей віком від кількох місяців до 18 років. Робитимуть операції пацієнтам з контрактурами та рубцями після опікової хвороби, вродженими аномаліями верхніх кінцівок . Усе – безкоштовно.

 

Для роботи колег зі США в обласній дитячій лікарні виділили окремий поверх. Там підготували блок інтенсивної терапії – операційні, перев’язувальні, палати реабілітації, необхідне обладнання.

 

Записатися на участь у програмі можна упродовж місяця. Щоб отримати додаткову інформацію та подати заявки, слід звернутися до департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА чи обласної дитячої лікарні або за телефоном: 067 314 52 21, координатор проєкту Мирослава Децик.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: