Убивати не хотів, а от померти хочу: підозрюваний у вбивстві дружини дав відверте інтерв'ю

ЕКСКЛЮЗИВНО
17.05.19 - 13:06

Справа про вбивство 36-річної жінки на 5-му Зарічному, втеча її чоловіка, підозрюваного у скоєному, оголошення його в розшук та нещодавня поява у місті викликала чималий суспільний резонанс.

Нашим журналістам вдалося поспілкуватися з чоловіком, підозрюваним у вбивстві дружини. Він запевняє, що розкаявся у скоєному злочині і шкодує, що вже не можна повернутись назад у той трагічний день.

 

Нагадаємо, ми писали, що у місті виявили громадянина Г., який перебував у розшуку з березня 2019 року за підозрою у вбивстві дружини.

 

Зараз цей чоловік - в одній із лікарень Кривого Рогу. Йому ампутували обидві ноги через гангрену.

 

До вашої уваги - ексклюзивне зізнання незвичайного пацієнта.

 

Нашому журналісту чоловік розповів, його що сімейне життя давно не ладналося - подружжя то розлучалось, то знову сходилось. Вчергове пара розлучилась близько півроку тому.

 

Дружину він вбивати не збирався. Убивство сталося спонтанно, в запалі чергової сварки, - запевняє чоловік. - Причиною непорозуміння стала заборона дружини бачитися з дитиною.

 

Після удару ножем він був певний, що просто поранив жінку, бо вона кинулась від нього навтьоки по сходах (убивство сталося в під'їзді, на сходовій клітині - ред).

 

За словами чоловіка, у стані душевного сум'яття й розкаяння він вирішив піти до монастиря. Але вже там, за кілька днів дізнався про смерть дружини зі ЗМІ. Новина його приголомшила.

 

Додали смутку й неправдиві домисли місцевої жовтої преси про його нібито залежність від ігроманії, яку чоловік категорично заперечує.

 

За зізнанням оповідача, вражений скоєним злочином та його наслідками, він вирішив звести рахунки з життям.

 

Ченці монастиря відмовляли його від гріховних думок, але згодом чоловік все ж вирішив покластися на Бога. 

 

"Я пішов у хащі біля монастиря, де 17 діб, під дощем і сонцем, у спеку і мороз лише дивився на золоті бані храму і молився, щоб померти", - каже чоловік.

 

У такому стані його виявили випадкові перехожі, які спочатку подумали, що знайшли труп.

 

На виклик приїхали патрульні поліцейські, але розшукуваного вбивцю в ньому не впізнали, натомість викликали швидку.

 

У лікарні, де врешті опинився криворіжець, йому ампутували кінцівки через прогресуючу гангрену. Тут одна з працівниць упізнала його як свого колишнього викладача, а тепер розшукуваного за вбивство. 

 

Тепер за справу взялася поліція, ведеться розслідування.

 

За спостереженням нашого журналіста, сам підозрюваний реагує на метушню навколо нього відсторонено, зі слабкою й поблажливою посмішкою. Мовляв, хлопці, не варто турбуватися, я все одно не житиму...

 

Усі подробиці історії та відео зізнання підозрюваного дивіться у програмі "DE FACTO/DE JURE" у понеділок о 18.30 на телеканалі "Рудана".

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: