Українська команда INVICTUS GAMES, у складі якої криворізький ветеран Василь Стуженко, прибула в Гаагу на змагання 

ВАЖЛИВО
14.04.22 - 11:18

Українська команда INVICTUS GAMES прибула в Нідерланди, де відбудуться всесвітні змагання Ігор Нескорених серед ветеранів, які отримали поранення при виконанні службових обов’язків у бойових діях.

У складі команди – криворізький ветеран АТО, колишній боєць батальйону «Кривбас» Василь Стуженко.

 

«На жаль, у родині Нескорених є втрати, є загиблі, які в бою захищали Україну, але вони назавжди залишаються Нескореними. Мої вітання команді, мої вітання Василю Стуженку - капітану команди «Нескорені Кривбас»! Всесвітні ігри Нескорених - це міжнародний майданчик, де світ побачить найкращих і почує правду про війну росії з Україною, нашу війну проти мародерів, вбивць, педофілів, ґвалтівників. Перемоги вам, Нескорені!» - зазначив куратор команди Микола Колесник.

 

«Найближчі 10 днів нескорені братимуть участь у міжнародних мультиспортивних змаганнях для поранених військовослужбовців та ветеранів. Більшість учасників збірної та команди забезпечення – діючі військовослужбовці, які стоять на захисті нашої держави в силах тероборони, ЗСУ, Нацгвардії та інших структур сектору безпеки і оборони. Через свої історії, те, що бачили і пережили на власному досвіді, нескорені розповідатимуть міжнародній спільноті про акт нелюдської агресії нічим не спровокованої війни, через яку гинуть українські військові та цивільні. Дмитро Сидорук - ветеран і тренер нашої команди зі стрільби із лука - загинув 8 днів тому. З нами немає Юлії Паєвської – нашої посестри і учасниці збірної, яка перебуває в полоні», - зауважили на офіційному сайті Ігор Нескорених. 

 

У Гаазі зберуться офіційні делегації  20 країн. Уже за два тижні наша команда повернеться додому і встане в стрій на захисті нашої держави. А поки команда буде захищати честь України на спортивному, дипломатичному та інформаційному полях.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: