Українські армійці зібрали 2-метрову ялинку зі снарядів, які прилетіли від бойовиків. Відео

ВІЙСЬКОВІ
26.12.19 - 9:05

Напередодні Новорічних свят, українські захисники Приазов'я вирішили "привітати" проросійських бойовиків своєрідною ялинкою.

Українські військові, що утримують позиції на Маріупольському напрямку, вирішили не залишати цього року без подарунків і російських найманців, - повідомляє штаб ООС.

 

Із мін, снарядів і гранат, які щодня прилітають з ворожого боку, армійці зібрали імпровізовану новорічну ялинку заввишки майже два метри. 

- Це все боєприпаси, заборонені Мінськими домовленостям. На ялину з боєприпасів ми витратили лише 40 хвилин. Але якби було поставлено завдання зібрати ялинку заввишки десять метрів, ми б витратили на збирання залишків ворожих боєприпасів не більше 4-5 годин. При цьому не забувайте, що ці снаряди були випущені не лише по нас, а й по цивільних мешканцях і об'єктах, - повідомив старший офіцер командування військової частини В’ячеслав.

 

Як каже офіцер, цей новорічний подарунок українські захисники Приазов’я готові передати бойовикам у будь-який спосіб на визначеній ними ділянці лінії фронту.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: