Укрзалізниця запустила продаж квитків на потяг Інтерсіті до Кривого Рогу

АКТУАЛЬНО
27.05.20 - 9:13

Укрзалізниця розпочала поступове відновлення руху пасажирських поїздів. Зокрема, компанія відкрила продаж квитків на 5 швидкісних поїздів Інтерсіті+ та 9 потягів далекого сполучення які вирушать у рейси з 1 червня. Серед них – один до Кривого Рогу.

Про це заявили у пресслужбі залізничної компанії.

 

Потяг Інтерсіті № 740/739 Київ – Кривий Ріг із Києва відправлятиметься о 17.22, а в Кривий Ріг прибуватиме о 23.09. У зворотному напрямку він вирушатиме о 6.15, а на кінцеву станцію прибуватиме об 11.53.

 

Продаж квитків через залізничні каси відновлюють відсьогодні.

 

Щоправда, продаж квитків відкрили на 50 % місць у поїздах, крім потяга № 7/8 Одеса - Харків, де продають 100 % місць. Квитки наразі можна придбати онлайн. Найближчим часом можна буде їх купити у касах.

 

Пасажирів допускатимуть у вагони виключно в захисних масках. Вимірювання температури тіла будуть здійснювати при посадці.

 

Крім того, забезпечать санобробку вагонів перед та після кожного рейсу поїзда, провідники будуть забезпечені засобами індивідуального захисту.

 

Про подальше відновлення руху поїздів та відкриття продажу квитків повідомлять додатково на офіційному сайті Укрзалізниці.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: