Умовний термін за хибне повідомлення про замінування жіночого монастиря отримав 19-річний криворіжець

КРИМІНАЛ
09.08.19 - 14:09

У Жовтневому районному суді розглянули кримінальну справу за фактом неправдивого повідомлення про замінування Свято-Покровського жіночого монастиря, – повідомляє пресслужба суду.

«На лаві підсудних опинився 19-річний юнак, який будучі напідпитку, 10 квітня взяв у товариша мобільний телефон та зателефонував на лінію «102», зробивши завідомо неправдиве повідомлення про замінування «Свято-Покровського жіночого монастиря Криворізької єпархії Української православної церкви», розташованого на вулиці Курчатова у Кривому Розі. За фактом зазначеного повідомлення прибули профільні служби Покровського відділення поліції, які у монастирі та на прилеглій території вибухонебезпечних речовин не виявили», – йдеться у повідомленні суду.

 

Громадянина П. визнали винним у вчиненні злочину за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України – завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, який загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками. Молодику призначили покарання у вигляді 3-х років позбавлення волі з іспитовим терміном на 1 рік.

 

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом 30-ти днів з дня його проголошення.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: