Уночі вигоріло 250 кв метрів електропідстанції шахти "Тернівська". Люди не постраждали

ПОЖЕЖА
05.03.22 - 10:50

4 березня о 23.27 у Кривому Розі спалахнула пожежа на електропідстанції шахти "Тернівська". Деталі події прокоментував начальник Криворізького районного управління ДСНС у Дніпропетровській області Олег Січкарук.

"О 23.27 виникла пожежа на електропідстанції шахти "Тернівська". Оперативно направили туди пожежні підрозділи. Площа пожежі склала 250 кв.метрів. Загасили займання о 01.40. Вогонь знищив обладнання електропідстанції. Люди, на щастя, не постраждали. Зараз проводяться відновлювальні роботи. Гасили пожежу 48 працівників на 10 одиницях техніки", - розповів Олег Січкарук.

 

 За інформацією начальника Військової адміністрації Олександра Вілкула, після пожежі без електропостачання залишились 11 658 абонентів.

 

"На 4 ранку підключили 5136 абонентів, без електроенергії 6522 абоненти. Тролеї запитані, електротранспорт ходить у звичайному режимі. Також через аварію не могли піднятися з шахти 11 працівників КЗРК. Рішення було знайдено, о 04.30 людей було виведено із шахти з використанням противаг. Були знеструмлені котельні 17-го кварталу та 8-ї міськлікарні. Але зараз пускові роботи там закінчені, починаємо розпалювання та подачу тепла. Щодо ще не підключених будинків. Роботи будуть проводитись без зупинок, за резервною схемою. Орієнтовно, це доба. В іншому, ніч пройшла спокійно, ні на території міста, ні в прилеглих пунктах військових частин ворога не виявлено. Продовжуємо роботи зі зміцнення міста", - вранці прокоментував О.Вілкул.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: