Урбаністичний криворізький кутюр вразив журі конкурсу "Прорив легкої промисловості України"

КОНКУРС
23.04.21 - 11:48

Криворізький навчально-виробничий центр здобув перемогу у конкурсі "Прорив легкої промисловості України". Всеукраїнський конкурс професійної майстерності проводили серед закладів професійної освіти швейного профілю.

66 закладів професійної освіти швейного профілю стали його учасниками та представили свої колекції в номінаціях: Street Style; Фентезі; Етно та Приз глядацьких вподобань.

До складу журі увійшли експерти з технології та конструювання швейних виробів, дизайнери та фахівці профільних інституцій.

 

Як ми писали, Криворізький навчально-виробничий центр представив на конкурсі свою колекцію одягу «Барви промислового урбаніста». Вона й посіла перше місце у номінації "STREET STYLE".

Криворізька молодіжна колекція одягу була насичена духом індустріалізації. Юні модельєри обрали кольори корисних копалин, якими багаті надра Криворіжжя, кольори збагаченої руди, яскравий жар гарячого металу.

 

Нагородження фіналістів відбулось 21 квітня на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки.

 

"Конкурси фахової майстерності – чудова платформа для обміну досвідом, спілкування та навчання, особливо в період карантинних обмежень. І не тільки для учнів. Цінність змагань у тому, що вони об‘єднують всіх стейкхолдерів сфери професійної освіти та ще раз нагадують нам про спільні цілі та бажані результати", – підкреслив державний експерт державно-приватного партнерства директорату професійної освіти МОН Сергій Коваленко.

 

Крім Криворізького НВЦ, першість у конкурсі "Прорив легкої промисловості України" вибороли Вище професійне училище №3 м. Чернівці та Подільський центр професійно-технічної освіти. 

 

Ознайомитись із роботами учнів можна за посиланням. Усі переможці отримали цінні призи: швейні машини з автоматичними функціями та відпарювач для одягу. 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: