Усе найкраще - для простих українців? А ви бачили "золотий VIP-вагон" Укрзалізниці?

ЦІКАВО
08.11.21 - 9:40

Популярний телеведучий Дмитро Комаров у своїй програмі "Мандруй Україною" показав, як виглядає елітний золотий вагон потяга "Укразалізниці". Квиток (видається одразу з 1 по 12 місце) на таку люксову подорож коштує недешево – 24 тисячі гривень із Києва до Одеси.

Фрагмент телепрограми був опублікований на YouTube-каналі "Світ навиворіт". Коли журналіст уперше зайшов до розкішної їдальні VIP-вагону, він не зміг стримати емоцій. "Охо-хо, оце так! Друзі, подивіться! Ви тільки оцініть усе це!" – вигукнув ведучий.

 

У першій кімнаті встановлений величезний дерев'яний стіл із білою скатертиною, м'які дивани та крісла, канделябри, а на вікнах – фіранки.

 

"Стиль звичайно, специфічний, але про смаки не сперечаються", – пожартував телеведучий. Комаров зазначив, що в нього виникло відчуття, ніби він потрапив не до "Східного експресу" (з яким ведучий порівнював золотий вагон), а до французького палацу Версаль.

 

Хоча у VIP-вагоні халатів та капців, як у готелях, немає, постіль здавати не потрібно. Прибирання входить у вартість. Ведучий назвав такий вагон УЗ "5-зірковим готелем" та "музеєм на колесах".

 

Комаров розповів: є версія, що цей вагон для себе збудував ексгенеральний прокурор Віктор Пшонка і користувався ним, коли тікав з України. Цікаво, що під час елітної подорожі можна скористатися повноцінною просторою ванною кімнатою з душовою кабіною, кухнею, де є електроплита, мікрохвильова піч і навіть духовка та кавомашина.

 

Вагон справді золотий, оскільки цей колір разом із позолотою повсюди використовується у його оформленні.

 

 

Дмитрий Комаров

 

Джерело - Обозреватель, 1+1.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: