Усі аварійній та комунальні служби працюватимуть на свята у звичайному режимі

ВАЖЛИВО
06.01.21 - 12:19

Напередодні Різдвяних свят міський голова Костянтин Павлов поставив перед міськими службами завдання – забезпечити повноцінну роботу всіх аварійних, диспетчерських та комунальних служб.

«Щоб містяни відчували себе у безпеці, а місто було прибране, сміття своєчасно вивезене, ми провели роботу з усіма службами, які продовжують працювати навіть у святкові дні", - повідомив Олександр Катриченко, заступник міського голови. 

 

За його словами, в місті організували чергування у нічний і вечірній час, адже за прогнозами вночі очікується мінусова температура. Вся техніка - наготові, посипкового матеріалу, палива і техніки достатньо. У місті - більше 100 одиниць техніки, яка працює у цілодобовому режимі, а чергування заплановане з урахуванням погодних умов. 

 

«У повноцінному режимі будуть працювати усі підприємства тепло-, водопостачання, аварійні та диспетчерські служби. Усі тепловики на січень отримали весь необхідний обсяг лімітів на газ. На сьогодні жодних ризиків, пов’язаних з відключенням газу чи електроенергії, у Кривому Розі немає. Тому, я думаю, весь січень мине для мешканців стабільно, з теплом. Тож завдання міського голови виконане у повному обсязі, щоб мешканці отримали і святковий настрій, і відчули себе безпечно під час святкувань», - зауважив Олександр Катриченко. 

 

 

Також заступник міського голови прокоментував ситуацію з роботою транспорту під час посиленого карантину.

 

«Із 8-го січня в умовах посиленого карантину транспорт буде працювати в режимах, визначених постановою Кабміну: захисні маски, тільки сидячі місця, а також усі обмеження, які діють на території України і Кривого Рогу», - підкреслив посадовець.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: