Усі на Скай! На криворізькому Арт-майдані виступає рок-велосипедист Олег Собчук

КУЛЬТУРА
16.06.21 - 19:53

Зараз на криворізькому Арт-майдані виступає фронтмен рок-гурту "Скай" Олег Собчук. До нашого міста відомий музикант прибув у межах великого велотуру "НЕзалежний".

Новий проєкт лідера "Скай" має на меті популяризацію здорового способу життя у непростий час пандемії COVID-19. Артист вирушив у тур 8 червня у м. Мілове Луганської області, а фінішує у м. Чоп, попередньо 28 червня.

 

Протягом всього маршруту, в містах-зупинках, проходять фан-зустрічі, пресконференції та квартирники з легендарними хітами гурту під гітару і важливими розмовами в дружній атмосфері.

 

Кривий Ріг став десятим містом велотуру. Собчук вже подолав на двоколісному більше тисячі кілометрів. 

 

Усі охочі зустрітись з Олегом зібралися на проспекті Поштовому.

 

На зустріч з рокером завітали близько 25 криворізьких велосипедистів. Члени велоклубу Ukrainian bike family дізналися, що артист буде у Кривому Розі і зустрічали його біля в'їзду у місто, де встановили намети з їжею та напоями.

 

«Наш мер Константин Павлов активно розвиває культуру, спорт і молодіжний рух у місті. Тому я думаю, що Олегу Собчуку запам'ятається Кривий Ріг. У нас, дійсно, один із найкращих в Україні велорухів. Ми вдячні Олегу за те, що він привертає увагу молодих людей до питань здоров'я, здорового життя життя, виступає проти наркотиків, - сказав заступник мера Сергій Мілютін. - Треба говорити про позитивне, про спорт і здоров'я. Сьогоднішній концерт - це дуже важливий внесок у нашу спільну справу підтримки молодих та здорового життя життя».

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: