Увага! З 30 вересня змінюють рух тролейбусних маршрутів у Покровському районі

ВАЖЛИВО
29.09.21 - 16:37

30 вересня починають реконструкцію другої половини вулиці Едуарда Фукса, на ділянці від "Піонера" до 173-го кварталу. У зв'язку з цим, рух тролейбусних маршрутів буде змінено від завтра з 10.00 і до повного завершення ремонту вулиці.

Тролейбусні маршрути №№ 3 та 23 у напрямку площі Толстого їхатимуть по вулиці Едуарда Фукса, через зупинки "173-й квартал", "Автотехнікум" та "9-а міська лікарня", за своїми звичними маршрутами, без об'їзду.

 

Тролейбусні маршрути №№ 3 та 23 у напрямку 95-го кварталу їхатимуть через "Більшовик" та шахту "Родіна". Від зупинки "Піонер" рогаті будуть повертати праворуч і їхати через вулиці Дишинського та Світлогорську.

 

Тролейбусний маршрут № 14 буде тимчасово курсувати за зміненим маршрутом: "ПАТ "Переробник" - вул. Десантна (мікрорайон 4-й Зарічний")".

 

Тролейбусні маршрути №№ 13 та 13-А на період проведення ремонтних робіт тимчасово не працюватимуть.

 

Тролейбусний маршрут № 8 буде забезпечувати перевезення пасажирів від зупинки "Ясень" та "Ювілейна" в напрямку 95-го кварталу. Кількість транспорту на маршруті № 8 буде тимчасово збільшено з 5 до 7 одиниць.

 

Рух маршрутів поновлять після повного завершення ремонту на вулиці Едуарда Фукса, - повідомили у міському відділі транспорту і зв'язку.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: