В Одесі - спалах коронавірусу в будинку престарілих. ТОП-5 новин

ВАЖЛИВО
25.04.20 - 9:01

В Італії за добу від коронавірусу померли 420 людей. При цьому, кількість людей, які вилікувалися за добу склала 2 тисячі 922 особи.

ТОП-5 коронавірусних новин.

 

1. Сенатори США звернулися до Організації Об'єднаних Націй з проханням провести незалежний огляд роботи Всесвітньої організації охорони здоров’я у боротьбі з коронавірусом. Результати роботи групи з розслідування повинні будуть «включати проміжну оцінку ефективності роботи ВООЗ на сьогоднішній день» і рекомендації для реформ.

 

2. У китайському місті Ухань, яке було епіцентром поширення коронавірусу, одужав останній важкохворий пацієнт із COVID-19. За даними Національної комісії з охорони здоров'я в Китаї, у провінції Хубей за останню добу не було жодних нових підозр на коронавірус, підтверджених та летальних випадків.

 

3. На Буковині протягом доби підтвердили ще 109 випадків зараження коронавірусом, загальна кількість інфікованих мешканців регіону сягнула 1308 людей. Тому карантин в регіоні можуть продовжити до літа.

 

4. В Одесі спалах COVID-19 зафіксовано в будинку для престарілих. Захворіли 5 людей, у тому числі 83-річний медбрат.

 

5. У Вінницькій області через підтвердження коронавірусної хвороби у жительки Крижопільського району довелося закрити на карантин одразу два населених пункти.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: