В Україну йде нещадна спека: до кінця червня сонце пектиме до +36 градусів

ПОГОДА
27.06.22 - 14:57

Цього тижня в Україні очікується дуже спекотна погода, місцями стовпчики термометрів підніматимуться до +34°...+36°.

По всій країні стовпчики термометрів підійматимуться до +30° і вище. Максимальна спека очікується до кінця червня. В середині тижня в деяких областях очікується невелике зниження температури до більш комфортних +24°...+ 27°, але це "похолодання" буде коротким, - свідчать дані Погода УНІАН.

 

У понеділок, 27 червня, температура в Україні триматиметься в межах +28°...+32°, лише в Криму місцями буде прохолода до +21° і дощі. Також опади очікують у Херсонській області. На решті території України буде сухо.

 

У вівторок, 28 червня, спека стане ще сильнішою. У більшості областей стовпчики термометрів покажуть +29°...+33°. Місцями на північному сході очікуються грози, але вони практично ніяк не вплинуть на температуру. У Криму пройдуть невеликі дощі. 

 

Середа, 29 червня, також буде дуже спекотною, особливо на заході України, де очікується +31°...+33°, а на Закарпатті - до +35°. Також до +33° температура підніматиметься у Кривому Розі та Миколаєві. На решті території країни стовпчики термометрів покажуть +27°...+32°.

 

В останній день червня потужна спеку прогнозують на заході України. Цього дня стовпчики термометрів підійматимуться до +30°...+34°, а на Закарпатті очікується до +36°. На решті території країни очікується зниження температури +24°...+29°. У більшості західних, південних, також у Вінницькій області очікують на грози.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»