Вандали дістали. Парк імені Мершавцева знову пильнуватимуть велопатрулі

АКТУАЛЬНО
06.05.21 - 13:00

Як ми писали, останнім часом почастішали випадки вандалізму у парку імені Федора Мершавцева в Центрально-Міському районі. Хулігани неодноразово паплюжили зусилля працівників, тож Благодійний фонд «Громадська ініціатива мешканців Кривбасу» звернувся по допомогу до поліціянтів. 

«Ми зіткнулися з проблемою зростання випадків вандалізму та порушення громадського порядку. За ініціативи засновника фонду Владимира Соколовського, ми звернулися до патрульної поліції Кривого Рогу із проханням про відновлення велопатрулювання», - повідомили на сторінці фонду. 

 

За словами членів БФ, цей підрозділ за час своєї роботи показав себе як дієвий інструмент протидії та профілактики правопорушень на території парку і отримав велику кількість позитивних відгуків від містян. 

Однак у патрульній поліції відповіли, що наразі не проведене поточне технічне обслуговування велопарку, через проходження процедури публічних закупівель цієї послуги.

 

Для прискорення процесу, фонд надав патрульним благодійну допомогу і відновив технічні несправності велосипедів. 

 

5-го травня поліціянти отримали перші 10 відремонтованих двоколісних, тож найближчим часом у парках та скверах Кривого Рогу знову з’явиться велопатруль. 

 

Фото зі сторінки фонду.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: