«Варила їсти й обпеклась»? Що розповіли сусіди 21-річної криворожанки, яку підпалив співмешканець під час сварки?

РЕЗОНАНС
27.05.21 - 12:19

Як ми писали, 26-го травня в одній з квартир Довгинцівського району 17-річний хлопець у розпалі сварки облив свою 21-річну співмешканку займистою рідиною і підпалив.

Наші журналісти поспілкувалися з сусідами молодої родини. Як виявилось, постраждала дівчина – вагітна і має 6-місячного сина та 1,5-річну доньку. 

 

 

Місцеві розповіли, що молоді люди часто галасують, заважають сусідам відпочивати вночі. Нібито співмешканці часто сварилися, доходило до бійок та розбитих вікон у під'їзді. 

 

"Її мати жалілась, що вона виносила з дому речі, у загулі була, а дитину кидала", – розповіли нашим журналістам. 

 

Інші сусіди кажуть, що молоді люди жили в цілому непогано, хоча й ніде не працювали і занадто полюбляли слухати гучну музику. 

 

"Ця музика – з ранку і до вечора. Тут живуть старенькі люди, я хворіла два тижні, і це ж неможливо. Звертаєшся – двері не відкривають та ще й на зло гучніше роблять", – жаліється одна з сусідок. 

 

Про те, що сталося учора, згадують: «Ми з Тамарою там сиділи, а вона почала кричати. Чули, як вона плакала і кричала, а потім він крикнув нам через вікно, щоб ми викликали "швидку". Ми запитали, що сталось, він сказав, що дівчина варила їсти і руки обпекла. А потім попросив грошей, щоб збігати в аптеку купити пінку. Я дала йому 100 гривень, і він побіг. Я коли зайшла, побачила, що у неї волосся в тій пінці, мабуть, на неї бризкав».  

 

 

Наші журналісти дізнались, у якому стані постраждала зараз.

 

«На даний момент дівчина перебуває в тяжкому стані в опіковому відділенні. Вона отримує все необхідне, максимально всім забезпечена», - повідомив завідуючий приймальним відділенням 2-ої міськлікарні Володимир Степанов.

Як повідомили у Криворізькому районному управлінні поліції, 17-річного хлопця, якого підозрюють у підпалі співмешканки, знайшли.  

 

Учора до його розшуку залучили особовий склад кримінальної поліції та додаткові патрулі, перекрили вокзали та автовокзали. Хлопця затримали, обшукали його оселю, і вилучили знайдену там зброю.  

 

Слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження за замах на вбивство (попередня кваліфікація).

 

 

Фото КРУП. 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: