Вчепились в шию й відкусили хвіст. Зграя собак ледь не загризла олениху на криворізькій фермі "Дубки"

ПРИГОДА
18.03.21 - 11:53

На конефермі "Дубки", яка вже стала для криворiжців популярною місциною для відпочинку й спілкування з природою, сталася неприємна пригода - зграя безпритульних собак напала на молоду олениху.

Олениху Беллу власнику ферми привезли для знайомства з його підопічним оленем-самцем. Як на лихо, у того 8 березня саме відвалилися роги, тож він став майже беззахисним.

 

Поки пара ссавців лише приглядається й звикає одне до одного. Шлюбний період у цих тварин має розпочатися у серпні, - розповів нам власник рекреації Ігор.

 

Але сталося непередбачуване - молоду й безборонну олениху обрали собі за жертву місцеві пси - зграя, яка давно оселилася тут поблизу шахти.

 

Рано-вранці собаки напали на Беллу - вчепилися їй у шию, покусали боки й відкусили хвіст. Вгризаючись у шию оленихи, собаки намагались витягти її за огорожу. Врятував постраждалу тварину хазяїн, який відігнав зграю і почав лікувати глибокі рани оленихи.

 

За словами власника ферми, "жених" під час нападу псів сидів у затишку і навіть не намагався боронити самицю.

 

Зараз тварина вже почувається добре, але на місці глибоких укусів залишилися рубці (на фото). Після нападу і пережитого стресу безхвоста олениха стала полохливою й тривожною.

 

Як ми писали, агресивні безпритульні пси почали все частіше нападати на містян, завдаючи їм фізичних страждань і стресів, прокусюючи руки й ноги, шматуючи одяг.

Як ми повідомляли, у січні на території 2-ї міськлікарні на криворожанку напав безпритульний пес. Він вкусив жінку за ногу та хотів накинутись знов, але його відігнали двірники. 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: