Вдова Костянтина Павлова після третьої смерті в сім'ї: «Життя самогубством ні я, ні мій син Юрій, ні наші друзі та родичі закінчувати не збираємось»

ПРЯМА МОВА
14.11.21 - 9:23

Вдова Костянтина Павлова після третьої смерті в сім'ї: «Життя самогубством ні я, ні мій син Юрій, ні наші друзі та родичі закінчувати не збираємось»

Менше ніж за три місяці в сім'ї Павлових сталося три трагедії - були знайдені мертвими мер міста Костянтин Павлов, рідний брат Костянтина – Андрій Павлов та двоюрідний брат – Борис Павлов.

 

Усі трагедії сталися за дивних обставин та їхні справжні причини досі не встановлені.

За цих обставин, вдова загиблого мера Олена Павлова записала відкрите звернення.

«У нашій сім'ї за останні три місяці – три смерті. Усі – молоді чоловіки від 44-х до 50 років. Після третьої смерті за три місяці я хочу заявити, що ні у мене, ні у нашого з Костею сина Юри немає смертельних хвороб, ми не п'ємо алкоголь, не збираємося закінчувати життя самогубством, у нас новий газовий котел, нова електропроводка вдома, в машині справні гальма, і їздимо ми також дуже акуратно. Мій син Юрій жодного разу в житті не вживав наркотиків, ніколи не був на жодному обліку в наркодиспансері. Ще раз повторю – життя самогубством ні я, ні мій син Юрій, ні наші друзі, ні родичі закінчувати не маємо наміру», - сказала Олена Павлова.

 

На думку журналістів, ця заява може бути пов'язана з тим, що деякі медіа вкинули інформацію, нібито син Павлових Юрій перебуває на обліку в наркодиспансері.

Навіщо зроблено цей вкид і чи не готується ще одне інсценування «випадкової» загибелі в сім'ї Павлових – сказати складно, але це зроблено через ті самі медіа, які розганяли змонтоване відео після смерті Костянтина Павлова та явну дезінформацію після смерті Андрія Павлова.

 

На думку експертів, справа з загибеллю Костянтина Павлова викликає серйозні питання, оскільки просувається офіційна версія самогубства, хоча незалежні експерти говорять про два постріли, змонтоване відео та масу інших невідповідностей.

 

Водночас ні сім'ї, ні адвокатам правоохоронні органи не надають матеріали справи, зокрема реальні відеозаписи з камер спостереження у будинку Павлових. За двома іншими трагедіями слідство також висуває версії випадкового отруєння та самогубства, у що не вірить більшість мешканців Кривого Рогу. Відомо, що попри офіційні версії, друзі родини Павлових мають намір домагатися правди у розслідуванні.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: