Велошоу, гурт MOZGI та "Поліграф Шарікoff". Цими вихідними криворіжці святкують День металурга та гірника

АНОНС
16.07.19 - 16:27

Вже цієї суботи, 20 липня, криворіжці відзначатимуть День металурга і гірника. Це буде масштабне свято у центрі міста за участі зіркових гостей. Концертну програму організовує «Метінвест». Інформаційним партнером виступає телеканал «Рудана».

На містян чекають екстремальне велошоу, запальне караоке та великий святковий концерт.

 

Удень основні розважальні локації буде розміщено у парку ім. Богдана Хмельницького, де відбудеться масштабний фестиваль Steel Fest.

 

О 10:00 стартує сімейний фестиваль. Він триватиме до 16:00. У парку встановлять тематичні фотозони, гостей свята розважатимуть аніматори, а для дітей покажуть виступи лялькового театру і наукові шоу.

 

З 16:00 стартує молодіжний фестиваль. Для криворіжців виступатимуть учасники велошоу Air Bag contest MTB vs BMX. У спортивному поєдинку зійдуться кращі українські райдери.

 

Також усі охочі зможуть позмагатися за звання кращого вокаліста Кривого Рогу. Зі співочими мешканцями зустрінеться епатажний ведучий і ді-джей Діма Коляденко. Дивуватимуть глядачів своїми талантами учасники шоу «Дивовижні люди».

 

Увечері в парку урочисто нагороджуватимуть переможців спортивного заходу Metinvest Steel Games, в якому беруть участь 800 спортсменів із 17-ти підприємств компанії «Метінвест».

 

З 18:30 до 22:00 гостей запрошують на площу перед цирком на святковий концерт за участі популярних зірок українського шоу-бізнесу – запального гурту MOZGI, чарівної NK|Насті Каменських, Dan Balan і культового українського рок-гурту ВВ.

 

Напередодні свята, 19 липня, в житловому масиві Південного ГЗК також відбудеться святковий захід з нагоди Дня народження комбінату і професійного свята металургів і гірників. З 17:00 на площі Гірницької слави, біля ПК підприємства, працюватимуть дитячі атракціони. О 18:00 гостей свята запрошують на караоке-шоу, а з 19:00 до 23:00 на великий вуличній сцені заспівають Арсен Мірзоян і група «Поліграф Шарікoff».

 

20 липня також пройдуть святкові дійства в Тернівському, Покровському районах і в мкр. Інгулець.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: