Веселкове чвертьстоліття: Кривий Ріг святкував 25-річчя організації " Веселка"

СВЯТО
14.08.21 - 19:54

Саме цього дня 25 років тому організація "Веселка" зареєструвалася як громадська. Організація займається підтримкою і розвитком діток із особливими потребами.

На сьогоднішньому святкуванні членів організації нагородили грамотами та призами. Привітав їх радник міського голови Сергій Маляренко. 

 

«Веселку» з її невгамовною засновницею і беззмінною керівницею Тетяною Брусник знають і цінують у нашому місті. У день свого «срібного» ювілейного етапу, організація отримала безліч теплих привітань від керівництва міста та інших добрих, надійних друзів.

 

Свято відбулося у парку Мершавцева за підтримки Фонду Вілкула «Українська перспектива». 14 активістів «Веселки» отримали подяки від голови Фонду Олександра Вілкула за тепло та підтримку, які вони щедро дають особливим дітям. На сьогодні, організація опікується 65 родинами. 

 

Керівниця «Веселки» Тетяна Брусник сказала: «25 років тому ми стали першою подібною громадською організацією у місті. Увесь цей час ми вірні своїй меті: спілкуванню з дітьми та їхніми сім’ями, допомозі в активному житті, вирішенню їхніх проблем. Головне для нас - навчити всіх любити цих діток, яких ми називаємо особливими».

 

Солодкі медалі під назвою "Кращий друг "Веселки" від майстрині Світлани Токар одержали всі, хто з організацією пліч-о-пліч багато років.

 

Під звуки саксофона незрячої Кристини Гурової сценою продефілював театр моделей під керівництвом Світлани Комарової. 

 

На святі діяли локації від БФ " Сундучок".

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: