Весняний призов триває: ще 45 криворізьких юнаків відправилися до лав української армії

ВІЙСЬКОВІ
03.06.19 - 11:06

Днями з плацу Металургійно-Довгинцівського військкомату відправилися ще 45 новобранців з Кривого Рогу. Марширування, влучна стрільба, ази базової фізичної підготовки – на юнаків відтепер чекає новий відповідальний етап життя.

 

Захищати батьківщину – справа обов’язкова, так вважають і призовники, й ті, хто чекатиме на їхнє повернення.

«Кожен має виконати свої обов’язки перед державою. Завжди казатиму сину, що не потрібно ховатися. Від чисельності та сили нашої армії залежить сила нашої держави. Дуже хочу аби син добре відслужив», - розповідає Григорій Яровий, батько одного з новобранців.

 

 

Син Григорія, як і його майбутні товариші по службі, впевнений, буття в армії буде не легким, але труднощі загартовують.

«Головне – відслужити батьківщині. Також сподіваюся, що знайду нових друзів та товаришів, зміню світогляд», - ділиться новобранець Максим Яровий.

 

 

 

 

З початку весняного призову, який стартував 1 квітня, понад 700 криворізьких юнаків відправилися на військову службу до лав української армії. Представники районних військкоматів запевняють, ніхто з новобранців не буде відправлений у зону бойових дій.

«Можу запевнити батьків, що жоден із юнаків у зону ООС не потрапить. Всі проходять військову службу після проходження навчальних центрів: Старечів, Десна, та інші центри на території підконтрольної України», - пояснює старший офіцер відділення призову Саксаганського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Косіненко.

 

 

 

 

На цей час військові оцінюють явку до військкоматів як середню. Призов триватиме до 1 липня.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: