"Відмазати від армії". За вимагання хабара у тисячу доларів у Кривому Розі судитимуть підполковника

КРИМІНАЛ
20.01.22 - 9:11

За вимагання хабара судитимуть підполковника, начальника 1-го відділу Криворізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Дніпропетровської області.

У жовтні 2021 року за хабар у 1 тисячу доларів підполковник запропонував молодому чоловіку «вирішити питання» про неповідомлення його про призов на термінову військову службу до 1-го відділу Криворізького РТЦК та СП Дніпропетровської області.

 

Це дозволило б хлопцеві не проходити військово-лікарську комісію і надалі не призиватись на військову службу в лавах ЗСУ.

 

22 жовтня, при отриманні неправомірної вигоди в сумі 26 400 гривень, начальника відділу затримали. 23 жовтня йому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, з можливістю внесення застави у сумі 181 600 гривень, - повідомляє пресслужба Спецпрокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону.

 

Досудове розслідування здійснювали слідчі 3-го слідчого відділу ТУ ДБР у Полтаві, під процесуальним керівництвом Криворізької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: