Відомий криворізький гурт "Роялькіт" презентував новий кліп на пісню "Крамарі". Відео

КУЛЬТУРА
14.12.20 - 9:26

Відомий криворізький гурт "Роялькіт" презентував новий кліп на пісню "Крамарі". 

«Крамарі» - філософська рефлексія на сьогодення. В тексті не йде мова про конкретну політичну ситуацію, а про ставлення суспільства до себе в цілому. Пісня про гру за чужими правилами, щирість і цінності, про гамірний базар, де можна купити час і навіть долю. Торги химерами на ринку мрій", - так представляють свою роботу автори відео.

У кліпі світ схематично зображений як великий базар, де все продається і кожен із нас прагне щось "купити-продати". А от цінності, по-справжньому вартісні речі для кожного з нас - різні.

 

Пісня увійде до нового альбому Роялькіт «Край», який зараз саме у процесі запису.

 

Режисером кліпу виступив культурний діяч Андрій Івасіх. Автор ідеї та оператор - В’ячеслав Мерзлікін. Автор слів та музики - Роман Гаман. Анімація - Сергій Кмєть. Запис - Шelter+ Recording studio. Зведення і мастеринг - Ігор Тарасенко (Фаза). У зйомках кліпу були задіяні близько 30 акторів масових сцен. Це перша робота «Роялькіт», де бере участь така кількість людей. Кліп знімався одним кадром, що було серйозним викликом для всієї команди. Сьомий дубль став фінальним на знімальному майданчику.

 

«Роялькіт» - криворізький гурт, творчість якого можна віднести до фольклорної полістилістики. Це драйвовий, український ф’южн-фолк з елементами етніки. У березні 2017 року Роялькіт презентував свій другий україномовний альбом «Житіє гуцульське». У вересні 2017 року Роялькіт став лауреатом 2-ї премії у номінації «рок-музика» фестивалю «Червона рута 2017».

 

Менеджер гурту – Євген Павлов (0677396093). E-mail: royalcatband@gmail.com yevgenpavlov27@gmail.com

 

Відео - нижче.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: