Відрізав ноги, запхав тіло в мішок і викинув? Судитимуть криворіжця, підозрюваного в убивстві жінки

РЕЗОНАНС
24.07.20 - 11:48

Криворізька місцева прокуратура №3 вже направила до суду обвинувальний акт відносно 40-річного чоловіка за скоєння умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК України), - повідомляють в обласній прокуратурі.

Йдеться про резонансний злочин, який стався у Кривому Розі у квітні цього року - на березі річки Інгулець знайшли розчленований жіночий труп (без ніг).

 

Як ми писали, незабаром криворізькі поліціянти затримали 40-річного чоловіка, підозрюваного у цьому вбивстві. 

 

За даними слідства, перебуваючи напідпитку, чоловік посварився зі своєю співмешканкою та почав проганяти її з будинку. Жінка відмовилася. Тоді зловмисник, схопивши ножа, завдав їй удару в шию та пошкодив сонну артерію. Від одержаних травм потерпіла померла на місті. Щоб позбавитись тіла, чоловік почав запихати його в мішок, але ноги жінки не вміщалися. Тоді чоловік відрізав ноги, запхав труп у пакет і викинув його на березі Інгульця. Наступного дня його виявили місцеві мешканці.

 

Резонансну подію тоді прокоментував нашим журналістам начальник Криворізького відділу поліцї Сергій Лукашов:

 

"До Криворізького відділу поліції надійшло повідомлення, що в Центрально-Міському районі, на березі річки Інгулець, знайшли поліпропіленовий мішок. У ньому лежали рештки жіночого тіла (розчленований труп жінки без ніг). Співробітники поліцї встановили, що загиблій жінці близько 50 років. Жінка мешкала приблизно у 500 метрах біля місця, де згодом і знайшли мішок з трупом. Жила вона разом зі своїм співмешканцем, чоловіком 1979 року народження. Як з'ясувалося, між ними спалахнула сварка і чоловік перерізав співмешканці горло ножем. Після убивства він пішов розпивати спиртні напої, а увечері повернувся додому. Коли стемніло, вирішив сховати труп. Тіло не влазило у мішок, тож чоловік відрізав ножем ноги від тулуба і вивіз його на берег річки. За добу працівники поліції його затримали".

 

Слідство у справі закінчене. Тепер чоловіка судитимуть. Якщо вину підозрюваного у цьому жорстокому вбивстві доведуть, йому загрожує позбавлення волі терміном від семи до п’ятнадцяти років.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: