Вірус зірковості не визнає. Валерій Харчишин - у лікарні з підозрою на коронавірус

РЕЗОНАНС
17.03.20 - 10:17

Фронтмен гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин повідомив прихильникам, що запідозрив у себе коронавірус. Не так давно музикант повернувся з Італії, після чого у нього з'явилися симптоми коронавірусної інфекції.

«Я - один з тих, хто опинився у групі ризику, повернувшись з Італії у період спалаху епідемії, згодом відчув усі симптоми вірусу, описаного в анамнезах COVID-19. Відповідно, порадившись зі страховою, вирішив звернутися до "швидкої", - поділився Харчишин.

 

"Швидка" відвезла співака з передмістя Києва до Білої Церкви.

 

"Обстеження та госпіталізація є вимушеним, а не обов’язковим кроком. Вона стала для мене єдиною опцією, бо у "багажнику": сухий кашель, задишка, температура, високий тиск, контакти з потенційно зараженими в італійській лікарні, відвідані аеропорти у Мілані, Римі, Туріні, Празі та подорож за кермом з Ломбардії до Лігурії з зупинками у людних місцях. Знову ж таки, подорож - не для розваги", - пояснив Валерій.

Харчишин розповів, що до Білої Церкви його повезли, оскільки "пройти тест по-іншому" йому не запропонували.

"Після кількох марних пропозицій змінити маршрут до Центральної Київської лікарні, ви наважитесь відпустити "швидку", щоб дістатися власним авто/таксі/з другом, аби не займати оперативну машину кількагодинною подорожжю до сусіднього міста, бо раптом бригаді за викликом доведеться їхати рятувати життя, замість прогулянки до БЦ, але вам точно відмовлять. Бо на своєму авто – "нєпаложено". Хтозна, може й логічна інструкція, але ж не за 100км! І ось, за якихось півтори години, ви в омріяному "інфекційному" відділенні лікарні N3 Білої Церкви", - розповів Валерій.

 

Після розголосу ситуації, Валерій зазначив: "Мушу повідомити публічно, щоб моїх дорогих «контактних осіб» залишили у спокої, не обмежували їх пересування та не вигадували нісенітниць про мій контакт з радомишльською небіжчицею. Вже стер пальці, відповідаючи на приватні повідомлення".

 

Численні фани у коментарях зичать лідеру "Другої Ріки" якнайшвидшого одужання.

 

Як ми писали, позитивний тест на коронавірус отримала українська акторка Ольга Куриленко, відома як "дівчина Джеймса Бонда".

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: