«Віза мобільна»: як у Кривому Розі отримати адмінпослуги не виходячи з дому?

АКТУАЛЬНО
06.01.21 - 12:43

У Кривому Розі окремим категоріям містян надають адмінпослуги безпосередньо за місцем їх перебування. Це дозволяє скоротити витрати часу та коштів.

Послугою виїзного обслуговування кейс-адміністратором вже скористалися 577 мешканців міста.

 

 

У межах проєкту «Віза мобільна» чи не найбільшим попитом користується виїзне обслуговування криворіжців за місцем перебування: вдома, в закладах охорони здоров’я, соціального захисту. 

 

Сам виїзд й обслуговування проводять безкоштовно (оплата здійснюється тільки за послуги, адміністративний збір за які передбачений законом). 

 

 

Скористатися такою послугою можуть громадяни окремих пільгових категорій: 

 

особи з інвалідністю внаслідок війни, учасники бойових дій; 

 

учасники війни, Герої України, Герої Соціалістичної Праці; 

 

особи з інвалідністю І, ІІ груп, діти з інвалідністю; 

 

особи, які досягли 75-річного віку; 

 

особи, які за висновком лікарсько-консультативної комісії не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги; 

 

багатодітні сім’ї, у яких виховується 5 і більше дітей, та сім’ї, матері яких мають почесне звання «Мати-героїня»; 

 

особи, які тимчасово втратили можливість самостійно пересуватися, та породіллі (під час перебування у лікарняних закладах, удома), які особисто не можуть звернутися до Центру «ВІЗА».

 

 

"Мешканці, які потребують виїзного обслуговування, можуть скористатися всіма адмінпослугами, доступними в Центрі, крім паспортних питань, послуг Державного земельного кадастру та оформлення посвідчення водія і реєстрації транспортних засобів, що пов’язано з особливостями роботи в державних реєстрах»,- зазначила Людмила Зеленська, директор департаменту адміністративних послуг.

 

Для отримання «виїзної послуги» необхідно подати заявку до Центру адміністративних послуг «ВІЗА», зателефонувавши на «Гарячу» лінію 0-800-500-459 (безкоштовно) або оформивши електронне звернення до Центру на адресу: viza@kr.gov.ua або через вебпортал за посиланням.

 

Фахівці протягом трьох робочих днів після оформлення звернення здійснять виїзд до заявника. 

 

Зараз, враховуючи ситуацію з пандемією, всі виїзди адміністраторів до замовників послуг проходять за умови чіткого дотримання протиепідемічних заходів.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: