Водій ГАЗелі, який у Кривому Розі збив на смерть жінку і травмував 5-річну дитину, постане перед судом

РЕЗОНАНС
11.01.22 - 13:48

До суду направили обвинувальний акт відносно водія із Кривого Рогу, який у грудні збив на смерть молоду жінку та покалічив її 5-річного сина. 

Нагадаємо, торік у грудні на Дніпровському шосе в Кривому Розі водій вантажівки «ГАЗ» у стані наркотичного сп’яніння перевищив швидкість, збив жінку та її 5-річну дитину, які стояли на розділовій смузі. Дитина від удару ГАЗелі відлетіла на кілька метрів і потрапила під колеса іншої вантажівки. Після скоєння аварії, кермувальник утік із місця злочину.

 

Жінка померла на місці ДТП, а дитину зі струсом головного мозку, переломами ніжок та численними забоями внутрішніх органів забрала швидка. Травмований хлопчик і досі перебуває у дніпровській дитячій лікарні, відновлюється після кількох операцій. Гроші на лікування 5-річного Тимура збирали всім миром - люди прагнули допомогти врятувати дитину. 

 

Про стан хлопчика та перебіг його лікування у Дніпрі ми писали тут. Батько маленького Тимура просив усіх небайдужих про донорську кров для сина.

 

Винуватця смертельної аварії, водія ГАЗелі, поліція знайшла і затримала неподалік автовокзалу, на вулиці Ярослава Мудрого. У машини були розбиті фари і зім'ятий бампер. Експертиза виявила в крові водія наркотичні речовини.

 

Тепер його судитимуть за ч. 3 ст. 286-1 КК України. Обвинувальний акт до суду направила Дніпропетровська обласна прокуратура. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює слідче управління Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області, - повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

 

Оновлено. Прессекретарка Дніпропетровської обласної дитячої лікарні Руслана Козиряцька розповіла нам про теперішній стан 5-річного Тимура Варченка:

 

"Хлопчик нині перебуває у стаціонарному відділенні нашої лікарні. Його стан - середньої тяжкості. На нього чекає чергова операція по закриттю ран кінцівки. Першочергово для лікарів стоїть завдання з відновлення цілісного шкіряного покриву. Крім того, у дитини є складний перелом, яким будуть займатися травматологи. Після цього, на хлопчика чекатиме тривалий процес реабілітації. Життю дитини нічого не загрожує".

 

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: