Водія ГАЗелі, який збив насмерть жінку і травмував 5-річну дитину, закрили у СІЗО

КРИМІНАЛ
06.12.21 - 13:18

Водія ГАЗелі, який днями збив насмерть жінку і важко травмував 5-річну дитину, закрили у СІЗО.

За клопотанням Дніпропетровської обласної прокуратури, водієві вантажівки обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Його підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху, в результаті чого загинула пішохідка, а дитина отримала тілесні ушкодження.

 

Як ми писали, 1 грудня на вул. Дніпровське шосе, рухаючись на автомобілі «ГАЗ» з перевищенням швидкості, чоловік збив 33-річну жінку та її 5-річну дитину, які стояли на розділовій смузі. Дитина від потужного удару відлетіла на кілька метрів і потрапила під колеса іншої вантажівки. Водій "ГАЗелі" з місця злочину втік.

 

33-річна жінка померла на місці від смертельних травм, а 5-річного хлопчика госпіталізували до лікарні. У важкому шоковому стані дитину доправили до 8-ї міської лікарні, а згодом - до Дніпра.

У Тимурчика - забій лівої легені, струс головного мозку, травма серця і перелом гомілки. Дитину підключили до апарату ШВЛ. Стан хлопчика вкрай тяжкий, а лікування постійно вимагає багато коштів, яких у родини немає.

 

Зараз хлопчик перебуває в реанімації дніпровської дитячої лікарні. Малюк - у комі, за його життя борються лікарі. На лікування Тимура родина збирає кошти. Якщо ви прагнете допомогти батькові врятувати сина, долучайтеся до фінансової допомоги!

 

Картка ПриватБанку: 5168 7451 1537 3034  Варченко Євген Анатолійович (батько Тимура).

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: