Володимир Зеленський закликає нардепів зібратись, щоб підвищити людям мінімалку

ОФІЦІЙНО
14.08.20 - 16:44

Володимир Зеленський закликав нардепів зібратись на позачергове засідання 25 серпня, щоб розглянути законопроєкт про підвищення мінімальної зарплати. В офісі президента кажуть – це перший етап з трьох запланованих. 

гідно з президентським законопроєктом, перше збільшення заробітної плати до 5 000 гривень варто очікувати вже з вересня, далі буде ще у 2021 році – до 6 000 гривень. І впродовж 2021 року планують третій етап підвищення - до 6 500 гривень.

 

 

«Карантин продовжується, але після серйозної паузи, коли понад два місяці не працювали ні підприємці, ні ФОПи, багато державних підприємств, зараз дуже важливо трішки підтримати людей», – зазначив Володимир Зеленський.

 

 

За словами президента, після підвищення мінімальної заробітної плати зростуть доходи працівників бюджетної сфери: вчителів, медиків, соцпрацівників.

 

 

Підвищення «мінімалки» сприятиме виведенню з тіні зарплат українців та стимулюватиме зростання рівня середніх зарплат в Україні, тим самим зменшуючи відтік людей за кордон, - впевнений президент.

 

 

Джерело - Офіційне інтернет-представництво Президента України.

 

 

Фото на прев’ю з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: