Волосся клаптями летіло. У криворізькій школі побилися батьки. Відео

ПРИГОДА
05.09.19 - 9:39

У новий навчальний рік - з новими бійками. У криворізькій школі №121 через конфлікт дітей побилися батьки. 

У соцмережі з'явилося відео і коментар криворожанки Тетяни, яка побилася з родичами однокласника свого сина. 

 

Жінка стверджує, що вона захищає свого сина Гліба і нікому не дозволить його скривдити. На відео криворожанка демонструє пасмо волосся, яке нібито у неї вирвали в бійці.

 

"2 роки булінгу, і я домоглася, що з директором нашої школи не подовжили договір, - пише Тетяна. - Йду далі. Вчора мого сина словесно принижували в школі, він побіг за хлопцем. Той хлопчисько рукою затиснув синові шию. Син вколов його ручкою. Адміністрація при мені сказала, що винні обидва і нічого страшного не сталося. Але паралельно зателефонували іншим батькам і наговорили фігні. Сьогодні ті прилетіли. Накинулися на мене з кулаками. Так, мене побили. Спочатку в класі, потім перейшли в коридор. Я включила аудіо, потім включила відео. Я викликала 102 і швидку. Зараз видзвонює циганка і просить не писати заяву, хоче, щоб все було мирно. Каже, що ніколи не була проти мене, а заяви замість неї писали інші батьки. Каже, що школа накрутила її. Дзвонять мені зі школи і просять нікуди не звертатися і не робити СМЕ. Мене кинули на підлогу і били по голові, нирках і ногах. Циганці я сказала, що хочу публічного вибачення. А що далі, я ще думаю".

 

На відео видно, що на виклик прибули патрульні поліцейські, порадили написати заяву.

 

Батьки хлопчика ромської національності при цьому звинувачують маму "проблемного хлопчика". Кажуть, саме Гліб тероризує весь клас. 

 

Як ми раніше писали, 2 роки тому ситуація навколо сина цієї дописувачки спричинила хвилю скандалів у школі і резонанс у ЗМІ.

 

Батьки учнів цього класу протестували проти агресивної поведінки хлопчика, стверджували, що учень ображає однокласників, розпускає руки. Мати ж хлопчика заявляла, що це її сина всі кривдять і піддають цькуванню. 

 

Батьки учнів цієї школи не підтримали Тетяну. Вони пишуть, що через неадекватну поведінку Гліба змушені переводити своїх дітей до інших шкіл. 

 

Інші ж стали на бік Тетяни і заохочують її домагатися справедливості.

 

 

Відео нижче.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: