Вони завжди готові «запобігти, врятувати й допомогти». Криворізькі вогнеборці показали свої вміння

ПОДІЯ
18.09.19 - 12:01

Учора відважні українські рятувальники відзначили своє професійне свято - День рятівника. 

Його святкують працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань, а також громадяни, які зробили власний внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей.

 

Сьогодні вранці перед стадіоном «Металург» криворізькі вогнеборці демонстрували свої професійні вміння та навички в акції «Запобігти, врятувати, допомогти».

 

Біля стадіону відкрили виставку пожежно-рятувальної та гірничорятувальної техніки і спорядження. Усі присутні могли ознайомитися з їх призначенням і тактико-технічними характеристиками, а також з реаліями роботи мужньої і самовідданої професії рятувальника.

 

Відбулися показові навчання з ліквідації надзвичайних ситуацій, була відпрацьована взаємодія підрозділів пожежно-рятувальної та гірничорятувальної служб міста.

 

На святкування запросили керівництво міста, духовенство, ветеранів та почесних гостей.

З профі-святом рятувальників привітав міський голова, який завітав на показові виступи ДСНСників.

 

За високий професіоналізм під час ліквідації надзвичайних ситуацій і на честь святкування Дня рятівника, ветерани та кращі співробітники 3-го державного пожежно-рятувального загону були нагороджені грамотами та нагрудними знаками.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: