Ворог наніс удари по Дніпропетровщині, є постраждалі, - Рада оборони

ВАЖЛИВО
10.04.22 - 8:48

Ніч на Дніпропетровщині минула з рекордною кількістю повітряних тривог, знищено інфраструктурний об’єкт, - інформує Рада оборони Дніпропетровщини.

«Для нашої області це була доба антирекордів. Сирени практично щогодини. І, на жаль, є «прильоти» у різних районах. У Дніпрі  ворожими ударами знищено інфраструктурний об’єкт. Пожежу там рятувальники приборкували кілька годин. Є один постраждалий», - повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.      

                   

У Павлоградському районі ракета поцілила у промисловий об’єкт. Зруйнувала приміщення і спричинила займання. Людей не зачепила. У Дніпровському районі згоріла будівля фермерського господарства. На щастя, ніхто не постраждав, - зазначив глава ОВА.

 

"7 прильотів у Дніпро протягом ночі. Повністю зруйновано один об‘єкт інфраструктури, співробітники ДСНС ліквідували пожежу. Одна людина постраждала. У Павлограді внаслідок ворожого ракетного обстрілу вщент розрушено об‘єкт інфраструктури. У Солонянській громаді, що в Дніпровському районі, збили ракету. Уламки впали на дах будівлі фермерського господарства. Постраждалих немає. В Синельниківському районі збито ворожий безпілотник. Я вкотре прошу всіх громадян не ігнорувати сирени. Від цього залежить ваша безпека. Ворог нічого не може зробити на землі, бо в нас сильна оборона. Тому підло атакує з повітря, хоче посіяти паніку, примусити нас боятися", - додав голова облради Микола Лукашук.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: