Врятуємо дитину! Криворіжці, нашої допомоги потребує 7-місячна Аліна Шоха

ТЕРМІНОВО
26.11.20 - 17:15

Криворіжці, нашої допомоги потребує маленька Аліна Шоха, 22.04.2020 р.н. У дівчинки діагноз - атрезія жовчних шляхів, стан після Касаї.

Дитині потрібна термінова трансплантація печінки, яку можуть зробити у клініці Сент-Люк, Бельгія. Для цього потрібна сума 150 000 євро.

 

"У Києві підтвердили діагноз і провели коригувальну операцію по Касаї, щоб продовжити час життя нашої дівчинки, - розповідає мама дитини. - Ми були згодні на все, хапалися за кожну соломинку. На жаль, операція не дала очікуваного результату. Аліночку направили в Інститут Шалімова на консультацію до трансплантолога, де знову удар - донором може бути лише близький родич. Ми, батьки, донорами стати не можемо, немає збігу. Серед бабусь і дідусів донорів також немає. Як вихід - трупна трансплантація. Це ризиковано, очікування може затягнутися на кілька місяців .... а то і більше, .. і можна не дочекатися. На щастя, наш хресний батько погодився бути донором і вже пройшов попереднє обстеження. Його кандидатура була схвалена. Аліночку згодні прийняти на трансплантацію печінки в Бельгії. Ми потребуємо допомоги, щоб зібрати 150 тис євро, в які входить обстеження, підготовка, сама трансплантація і перші три місяці реабілітації. Сума для нашої сім'ї така величезна, що ми самостійно не впораємося і просимо про допомогу для нашої донечки!"

 

Реквізити для благодійної допомоги - тут.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: