Все можливо! "Сонячний" криворіжець Тарас Верхоломчук став працівником КЗРК

СОЦІУМ
11.08.21 - 13:22

"Сонячний" криворіжець Тарас Верхоломчук став працівником Криворізького залізорудного комбінату. Радісною новиною про перший робочий день сина на потужному підприємстві поділилася мама Тараса.

"У нас супер новина-бомба! Тарас Верхоломчук офіційно працевлаштований у величезну компанію всеукраїнського масштабу АТ "Криворізький залізорудний комбінат". Це комбінат із соціальною спрямованістю: кожен має право на працю. Величезна подяка всім, хто повірив у можливості Тараса і дав шанс бути корисним і реалізовуватися. В добру путь, Тарасе, дорослого трудового життя! Все можливо!" - зазначила Тетяна Верхоломчук.

 

Тарас буде працювати вдома й виготовляти спеціальні конверти.

 

"Щастя хлопчику на довгі роки,щоб робота приносила приємні відчуття і кожен його день був радісним, вдалим, божого благословення і міцного здоров'я!" - зичать Тарасові у соцмережах небайдужі криворіжці.

 

Особливий юнак із синдромом Дауна власним прикладом та соціальною активністю доводить, що сонячні люди є повноцінними, обдарованими громадянами, які можуть розвиватись, працювати і досягати успіхів в особистому й суспільному житті.

 

Нещодавно, за ініціативи ГО "Ми можемо", Тарас брав участь у пілотному соціальному проєкті "Віртуальне кафе Тарас & К*", де працював баристою. Задоволення від роботи отримав і він сам, і його клієнти.

 

Побажаємо хлопцю успішної праці, впевненості у власних силах і самореалізації!

 

Фото Тетяни Верхоломчук.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: