Вибори: у криворізькій міській ТВК немає кворуму, члени комісії хворіють, суди тривають

ВАЖЛИВО
07.11.20 - 16:35

Сьогодні міський виборчком зібрався на засідання, щоб розглянути питання уточнення даних по одній із дільниць Покровської ТВК. Документи від цієї комісії відправили на уточнення.

Як повідомляють наші журналісти, наразі у міськвиборчкомі немає кворуму, бо члени комісії хворіють. Одного з хворих привозили, щоб він зміг проголосувати, і після цього відразу відпустили.

 

Нагадаємо, згідно з виборчим законодавствоми, результати виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів мали бути встановлені не пізніше як на 12 день після голосування, тобто – до 6 листопада 2020 року. Але дедлайн минув, а підсумків нема.

 

Як ми писали, офіційно оприлюднених загальних результатів виборів у Кривому Розі й досі немає. Претензії до процесу підрахунків мають представники одного з кандидатів на посаду міського голови - Дмитра Шевчика. 

 

Зараз у суді - шість скарг від довірених осіб Дмитра Шевчика. На що сподіваються його представники, знову і знову подаючи скарги до суду, - не відомо. Та за паралельними підрахунками голосів, розрив між чинним мером Юрієм Вілкулом і кандидатом Дмитром Шевчиком - майже удвічі. За скаргами довірених осіб відбулося вже не одне слухання в суді. Були і перерахунки голосів на окремих дільницях. Та вочевидь, претензії не вичерпалися. Суди тривають. 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: