Видатних мешканців Дніпропетровщини відзначать Премією обласної ради у 15 тисяч гривень

КОНКУРС
13.12.18 - 10:43

 Сьогодні у Дніпровському академічному театрі ім. Т.Г. Шевченка активних та успішних мешканців області відзначать щорічною Премією облради. 46 переможців отримають свої довгоочікувані винагороди за досягнення в різних галузях суспільного життя, професійній діяльності, активну участь у розбудові регіону. Суспільне визнання та матеріальне заохочення у 15 тисяч гривень – такими є винагороди переможців.

«Молоді люди повинні відчувати, що їхню роботу, досягнення, внесок високо цінять. Головна мета – створити нашим молодим спеціалістам комфортні умови на рідній землі, аби їм не потрібно було шукати можливості власної реалізації за кордоном. Отримуючи визнання, усі ці люди розвиватимуть нашу країну і надалі», - зазначив ініціатор Премії, голова облради Гліб Пригунов.

Серед відзначених цього року:

Дар’я Слуцьковська - блогерка, журналістка, волонтерка, яка щодня веде боротьбу з корупцією, допомагає армії та працює задля кращого майбутнього країни.

Ольга Волинська – авторка ідеї та сценарію фільму «Полонені», який став частиною адвокаційної кампанії на захист українських заручників та був презентований у Музеї АТО.

Анна Рижикова – спортсменка-легкоатлетка, неодноразова призерка всеукраїнських та міжнародних змагань.

В’ячеслав Незамай – людина, яка працює заради життя та здоров’я усіх жінок. Молодий і талановитий лікар-онкохірург.

Та ще багато інших видатних науковців, екологів, вчителів, митців, музикантів Дніпропетровщини.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: