Вихідні без карантину! Що можна подивитись у криворізьких кінотеатрах?

ЦІКАВО
03.12.20 - 10:22

Хоча Уряд вирішив не подовжувати дію «карантину вихідного дня», українські кінотеатри не поспішають випускати гучні прем’єри на великі екрани. Однак щось цікавеньке для дозвілля все ж можна обрати.

Що показуватимуть кінотеатри Кривого Рогу цими вихідними?

 

 

«Дзвінок. Остання глава», 18+

 

Жанр: жахи

 

Намагаючись убити власну малолітню доньку, жінка влаштовує в квартирі підпал, і сама гине в пожежі. Через деякий час дівчинку знаходять на вулиці і відправляють в лікарню, де працює молода психологиня Маю Акікава. Поліції не вдається розговорити маленьку пацієнтку, але Маю зауважує, що та володіє психокінетичними здібностями. А в цей час молодший брат Маю - відеоблогер, ведучий розважального каналу, для збільшення кількості переглядів відправляється в згорілу квартиру, де, за чутками, живуть примари.

 

 

«Дублерка»

 

Жанр: комедія

Дівчина на ім’я Кенді усе життя мріяла стати видатною акторкою. Її комедійні ролі зачаровували кожного глядача, проте успіх до неї так і не прийшов. Кенді втомилася постійно бути чиєюсь дублеркою. Чим обернеться таке розчарування?

 

 

«Суперінтелект»

 

Жанр: комедія

З Керол Пітерс (Мелісса Маккарті) ніколи не траплялось нічого екстраординарного. Тож коли вдома з нею почав розмовляти телевізор, телефон і мікрохвильовка, Керол здалось, що це розіграш. Або що вона потрохи божеволіє. Насправді ж, перший у світі суперінтелект вирішив поспостерігати за спробами Керол помиритися з колишнім (Боббі Каннавале), щоб краще зрозуміти людську природу. Невдовзі всемогутній штучний інтелект починає керувати життям жінки і виношує зловісний план – захопити світ. Тепер Керол Пітерс – останній шанс людства перед тим, як суперінтелект може вирішити покінчити з ним.

 

 

«Межа часу», 16+

 

Жанр: драма, жахи, фентезі

 

Двоє лікарів швидкої допомоги з Нового Орлеану стикаються із серією жахливих смертей, пов'язаних з новим наркотиком, що має дивний побічний ефект.

 

 

«Відьми», 12+

 

Жанр: фентезі, сімейний, пригоди, детектив

 

Переосмислюючи улюблену історію для сучасної аудиторії, візуально інноваційний фільм Роберта Земекіса розповідає загадкову гумористичну та зворушливу казку про юного сироту. Наприкінці 1967 року він їде жити до своєї люблячої бабусі у містечко Демополіс, що у штаті Алабама. Коли хлопчик та бабуся зустрічають кількох гламурних, але насправді злих відьом, вона мудро вирішує забрати юного героя на дорогий курорт біля моря.

 

 

«Володар драконів»

 

Жанр: пригоди, мультфільм, сімейний

 

Це неймовірна історія про дружбу безпритульного хлопчика Бена зі срібним драконом на ім’я Лунг. Герої перекочовують зі світу стародавніх легенд і міфів до нашого урбаністичного сьогодення, де їм доведеться поринути у пригоди, їдучи за мапою корабельного щура й зустрічаючи на своєму шляху найрізноманітніших чарівних істот. Сила духу, самовідданість і доброта допоможуть героям здолати всі труднощі й перешкоди. А неймовірний гумор оцінять і дорослі, і діти.

 

 

«Упс! Пригоди тривають...»

 

Жанр: анімація, пригоди, сімейний, комедія

 

Потрапивши у ковчег, від всесвітньої повені врятувались не тільки знайомі нам тварини, а й два фантастичних види. Малюки Фанні та Лея саме до них і належать. Подорож на ковчезі триває вже довгих 150 днів. Заготовлених харчів стає усе менше, а суші так і не видно. Фанні та Лея наважуються на ризикований вчинок та вирушають на пошуки, сівши на пліт. На них чекає знайомство з новим, небаченим до того світом.

 

 

«Обережно, кенгуру!», 12+

 

Жанр: комедія

 

Марк – музикант, який живе в покинутій квартирі в Берліні. Одного разу лунає дзвінок у двері, і він опиняється віч-на-віч з промовистим Кенгуру. Швидко переконавши Марка, що разом їм буде набагато веселіше, Кенгуру без подальших церемоній переїжджає в його холостяцьке житло. З цього моменту він починає правити життям Марка, задаючи йому філософські питання і доставляючи їм обом всілякі неприємності. При цьому Кенгуру допомагає йому впоратися з природного сором'язливістю і в кінцевому підсумку завоювати увагу коханої дівчини і стати місцевим героєм, розкривши змову будівельної мафії.

 

 

«Леді на драйві», 12+

 

Жанр: пригоди, спорт

 

16-річна Еллі Лансінг щойно отримала водійське посвідчення і її переповнюють емоції. Попереду багато доріг, та зараз на неї чекає саме та, яка приведе її до дядька Тіма. У нього своя автомайстерня, тож Еллі вмовляє рідню, аби їй дозволили залишитися тут попрацювати впродовж літа. Тім навчає дівчину і ремонтувати машини, і вправно їздити на них. Дуже скоро на місцевих перегонах Еллі не буде рівних.

 

 

«Дрімленд», 12+

 

Жанр: драма, трилер

 

1930-і роки. 17-річний Юджин Еванс полює за грабіжницею банків, за чию голову обіцяють грошову винагороду, сподіваючись таким чином врятувати сімейну ферму від боргів.

 

 

«Мати апостолів», 16+

 

Жанр: драма, військовий

 

Заради спасіння дитини мати здатна на все, навіть пройти крізь пекло війни. Коли Софія дізнається, що літак її сина збито, вона, не вагаючись, вирушає на його пошуки. Заради його спасіння жінці доведеться відчайдушно пройти крізь небезпечні випробування, ворожу ненависть і погрози. Вона й не здогадується на що спроможна, як змінить її ця жахлива подорож, яка перетворить її зі звичайної людини на велику Матір, що своїм безмірним материнським серцем і любов’ю здатна рятувати навіть пропащі душі ворогів.

 

«Юкі»

 

Жанр: документальний

 

Режисером картини став документаліст Володимир Мула. В Україні стрічка з’явиться під гаслом «Історія перемог вільних українців». Ukrainians або коротко UKE — саме так у Північній Америці називають вихідців з України. Завдяки розповідям героїв, рідкісним знахідкам та безцінним свідченням «ЮКІ» зважено та об’єктивно зафіксує, що українці — унікальна нація, якій є чим пишатися.

Їхні історії викликають захват та мотивують! Через відчай і біль до успіху, через свободу і жагу перемагати до тріумфу — їхні імена назавжди вписано в історію найвідомішої хокейної ліги — NHL. Іван Грецький, Орест Кіндрачук, Ерік Нестеренко, Іван Буцик, Руслан Федотенко та багато інших, що у різні епохи здобували світову славу за океаном. Неймовірні розповіді легенд NHL, чий приклад надихає світ! Настав час пишатися ними і на їхній рідній землі — в Україні.

 

 

«Лінія горизонту», 16+

 

Жанр: трилер

 

Джексон і Сара колись були парою. Хоч вони й воліли б одне одного ніколи більше не бачити, але доведеться провести деякий час разом. Їх запросили на весілля спільні друзі. Аби дістатися туди, колишні закохані опиняються удвох на борту літака, що летить над Індійським океаном. Окрім них у літаку лише пілот, у якого прямо за штурвалом трапляється серцевий напад. Тепер шанси Сари та Джексона на виживання залежать від того, наскільки злагоджено вони діятимуть аби врятуватися.

 

 

«Козаки. Абсолютно брехлива історія», 12+

 

Жанр: пригоди, комедія

 

Це масштабний костюмований проект, який розповість про вигаданий світ України кінця XVI століття. Глядачів чекають героїчні пригоди Середньовіччя, пошук скарбів з відважними боями і дивовижна історія кохання.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: