Виклик хибний. Криворізька поліція знайшла псевдомінера гіпермаркету

КОМЕНТАР
31.05.21 - 10:08

Учора вже вкотре "мінували" ТРЦ «Сонячна Галерея». Повідомлення надійшло до поліції, а звідти - до чергової зміни 3-го ДПРЗ.

Як ми писали, з будівлі торговельного центру усіх евакуювали. За словами ДСНСників, на той час у торговельному центрі перебували приблизно 500 відвідувачів і 150 осіб персоналу. На підземній парковці стояли 53 автомобілі, ще 120 - на вуличній. 

 

Фахівці Управління вибухо-технічної служби з собакою обстежили приміщення - жодних вибухових пристроїв, речовин та боєприпасів не виявили. Виклик був хибний, - резюмувала фахівчиня роботи зі ЗМІ та громадськістю 3-го ДПРЗ Світлана Чередниченко. 

 

 

Поліція Кривого Рогу сьогодні поінформувала, що затримала чоловіка, який повідомив про замінування. Ним виявився 30-річний непрацюючий місцевий житель. У нього вилучили сім-карту та телефон, з якого надійшло повідомлення про неправдиве замінування. Як з’ясувалося, раніше від правопорушника надходили неправдиві виклики про різні події, за що його неодноразово притягували до адміністративної відповідальності.

 

Криворіжця затримали. Вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

 

Нагадаємо, позаторік і минулого року нашим містом прокотилась ціла хвиля фальшивих "замінувань" - невідомі повідомляли про нібито закладену вибухівку у школах, лікарнях, вишах, соцоб'єктах та будинку, де живуть батьки президента. 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: