Випробування подолали! 88,8 км наміряли кроками учасники екстремальної мандрівки Кривим Рогом

ЦІКАВО
09.03.21 - 11:25

88,8 км. Таку відстань від крайньої північної до крайньої південної точки Кривого Рогу "наміряли" кроками учасники проєкту "Дангіон" під час свого пішохідного марафону.

Як ми писали, учасники проєкту "Дангіон" опівночі 7 березня вирушили у пішохідну мандрівку нашим містом, щоб за добу перевірити правдивість цифри 126 км, якою традиційно позначають довжину Кривого Рогу.

 

Наше місто з кінця в кінець виміряли колишній воїн АТО, викладач Донецького юридичного інституту Микола Єрошкін та його друзі, серед яких і кіборг Володимир Янович.

Разом із чоловіками, шлях подолала й курсантка Донецького юридичного інституту Ірина Невідомська. Володимир Янович фільмував шлях команди, Микола Єрошкін - коментував події і перипетії захопливої мандрівки при мінусовій температурі.

 

У підсумку екстремальної ходи, учасники "Дангіон" повідомили, що пройшли 88,8 кілометра. Від краю і до краю Кривого Рогу хлопці й дівчата крокували 21 годину, із відпочинком та перервами на перекус. 

 

"Стартували, щоб перевірити свої можливості, зробити щось круте й екстремальне, прийняти виклик, який кинули самі собі і запам'ятати цей день назавжди", - пояснює мету походу Єрошкін. - Величезне спасибі всім, хто впізнавав нас на вулиці, підходив зі словами підтримки, йшов з нами якусь ділянку дороги". 

 

Зараз команда зайнята монтажем відео про свій похід. Незабаром воно з'явиться на Ютуб-каналі «Дангіон».

 

Фото учасників "Дангіон".

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: