"Виробництво" повного циклу. 40 кг канабісу вилучила поліція у 25-річного криворіжця

КРИМІНАЛ
18.08.21 - 14:16

25-річний криворіжець обладнав на території колишньої ферми сушильню для нарковмісних рослин. Склад і фасувальний цех уже готового товару наркоділок облаштував в орендованому. Поліцейські вилучили 40 кг канабісу. 

До оперативників надійшла інформація про виробництво канабісу в будівлі колишньої ферми в селі Новоподільське. Працівники поліції виявили на фермі 25-річного мешканця Кривого Рогу. 

 

Як з’ясувалося, молодик облаштував місце на горищі в закинутій сільськогосподарській будівлі колишньої ферми, де сушив коноплі у підвішеному стані. Для зберігання та фасування уже готового товару зловмисник орендував склад у Кривому Розі. 

 

За оперативною інформацією, висушений та підготовлений до збуту товар він розповсюджував через поштові відправлення по території всієї України. 16 серпня працівники УБН ДБН спільно зі слідчими Криворізького районного управління поліції, за процесуального керівництва Криворізької північної окружної прокуратури, провели невідкладний обшук. У результаті вилучено близько 30 кг канабісу, 10 кг «шишок» канабісу та пістолет травматичної дії з ознаками переробки. 

 

 

За цінами «чорного» ринку вартість вилученого сягає понад 8 мільйонів гривень. 

 

Розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 307 ККУ. Фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна, - інформують на сайті Нацполіції.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: