Вирок є. Подружжя, яке знімало в Кривому Розі порно з маленькою донечкою, сяде на 12,5 року

РЕЗОНАНС
06.08.20 - 16:13

Подружжю, яке знімало порноматеріали зі своєю маленькою дочкою, нарешті винесли вирок - 12 років 6 місяців позбавлення волі, - повідомляє пресслужба Жовтневого райсуду Кривого Рогу.

Подружжя звинувачували у злочинах проти статевої свободи та статевої недоторканості, вчинених стосовно їхньої маленької дочки.

 

У період з 6 червня 2016 року до 13 червня 2018 року чоловік і жінка, мешкаючи в орендованих квартирах міст Полтава та Кривий Ріг, створювали твори порнографічного характеру, примушуючи до участі в них свою дочку 2013 року народження. Готові відеоматеріали подружжя розповсюджувало у мережі Інтернет та розсилало користувачам «Telegram» на платній основі.

 

Крім цього, під час відеодзвінків з абонентами «Skype», заздалегідь отримавши від них гроші на електронні рахунки, подружжя обвинувачених транслювали дитячу порнографію.

 

Правоохоронці викрили цей злочин і затримали подружжя. Після їх арешту, в Мінську (Республіка Білорусь) упіймали 40-річного місцевого мешканця, який фінансував зйомку цього порно з дитиною.

 

Пізніше ще одних спільників горе-батьків поліція затримала у Бразилії.

 

У судовому засіданні обвинувачені визнали вину у скоєних злочинах та розкаялися.

 

Чоловіка та жінку визнали винними у злочинах за наступними статтями Кримінального кодексу України: 149 «Торгівля людьми», 152 «Зґвалтування», 153 «Сексуальне насильство», 156 «Розбещення неповнолітніх» та 301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів».

 

Колегія суддів, з урахуванням всіх обставин скоєних злочинів та осіб обвинувачених, призначила кожному з них покарання у вигляді 12 років 6 місяців позбавлення волі.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: