Високосний - на порозі! Як, у чому і з якими прикметами зустрічати рік Білого металевого щура

СВЯТО
29.12.19 - 10:07

Вже зовсім скоро почнеться довгоочікуваний період Новорічних свят. Господарем цього високосного року стане Білий металевий Щур. Він розпочинає відлік 20-х років XXI століття.

У чому зустрічати?

 

У рік Сталевого Щура краще вбиратися в одяг білого або сірого кольорів та їхні відтінки - молочний, кремовий, бежевий, світло-жовтий, сіро-коричневий, сріблястий, попелястий, пісочний.

 

Для чоловіків рекомендується підібрати для себе елегантний костюм в пастельному, кавовому відтінках, або віддати перевагу чорному кольору.

 

Дівчатам же краще підібрати сукні в тих же тонах, так вони напевно зможуть задобрити майбутнього господаря року. Так само не варто забувати, що одягу червоного, синього, зеленого кольорів, а також нарядів з принтами хижаків краще уникати.

Астрологи рекомендують вибирати наряди певних відтінків, залежно від того, про що людина мріє в 2020 році. Так, якщо бажаєте залучити удачу в своє життя в майбутньому 2020 році, краще одягнути біле. А якщо хочете домогтися змін в особистому житті, варто віддати перевагу сірому відтінку в одязі.

 

Пам'ятайте, що хоча б один із елементів одягу має бути новим.

 

Як правильно зустрічати Новий рік?

 

Існує ряд традицій і прикмет, яких варто дотримуватися в свято. Перше - чистота в будинку. Перед святом обов'язково потрібно зробити генеральне прибирання, зібрати і викинути весь непотрібний мотлох. Не варто зберігати зламані запальнички, заношений одяг, який вже кілька місяців лежить без потреби та інший непотріб. Звільняючи свій будинок від мотлоху, ви дозволяєте новим ресурсам увійти у ваше життя, а якщо у вас все забито різними дурницями, то ресурсам просто нікуди подітися.

До настання Нового року необхідно помиритися з тими, з ким ви у сварці. Якщо ви відчуваєте перед кимось провину, то знайдіть у собі сміливість і підіть на відверту розмову з цією людиною. Якщо ж хтось винен перед вами, то хочеться вірити, що в іншої людини знайдуться сили на розмову і щирі вибачення. Якщо ви хочете, щоб рік був вдалий, то при розмові з тією людиною, з якою хочете налагодити відносини необхідно, щоб всі сказані фрази були дійсно правдиві і щирі.

 

Щоб порадувати символ року, потрібно придбати кілька іграшок або прикрас з зображенням щура і оздобити ними ваш будинок.

У центрі святкового столу можна поставити статуетку щура. Вважається, що це буде сприяти тому, щоб весь майбутній рік був ситим, і стіл господарів будинку завжди був наповнений різними смаколиками.

 

До нового року слід роздати всі борги та отримати назад всі фінанси, віддані вами в позику. При чому рекомендується це зробити до 31 грудня, до того, як стемніє.

 

Прикрашаючи оселю, необхідно використовувати різні елементи, але перевагу віддавати білому і сріблястому кольорам. Варто також зробити акцент на тому, що обрані вами прикраси не повинні бути дорогими, адже пацюк воліє до скромності, тому він явно не оцінить марнотратства.

 

Перед святом слід звернути увагу на рушники, вважається, що вони також є символом особистого зростання. За старих часів люди прали рушники або купували нові, бо після ванни перше, що торкається нашого тіла, то рушник.

 

Святковий стіл

Головна прикмета, пов'язана зі святковим столом, полягає в тому, щоб він був! На столі має бути як мінімум сім страв, але чим їх більше, тим краще, бо пишно накритий стіл в Новорічну ніч стане поштовхом так проводити й інші дні цього року.

 

Святковий стіл треба накрити білою або світлою скатертиною, на кутах столу потрібно покласти по кілька монеток.

Посуд, в якому ви будете подавати їжу гостям, обов'язково повинен бути чистим і без зколів. Якщо в будинку є посуд з тріщинами, викиньте його ще до настання Нового року.

 

Щоб у сім'ї панувала гармонія, ніжки столу необхідно перемотати стрічками. У святковий вечір може бути багато гостей за одним столом, і кожен з них - зі своєю енергетикою, тому такий міні-ритуал слід зробити для того, щоб після відходу гостей залишилися тільки найкращі спогади і гарний настрій.

 

Щур - далеко не всеїдна тварина, тому рекомендується, щоб за вашим святковим столом було небагато алкоголю, менше прянощів, екзотичної і занадто жирної їжі.

 

Зате господаря року точно порадують насіння, горішки, свіжі овочі і фрукти. Само собою, що за святковим столом має бути кілька видів сиру.

У святкову ніч перша чарка і перший тост повинні бути саме за господаря Нового року, а потім вже за присутніх гостей, друзів та інші тости.

 

Фінансова удача.

Щоб рік був фінансово вдалим, то перед початком свята потрібно запалити 7 зелених свічок, і вони привернуть у ваш будинок енергію грошей.

У недоступне для інших очей місце можна покласти червоний грошовий мішечок або червону серветку, в яку загорнути кілька монет. Важливо, щоб цей мішечок або серветка протягом всієї ночі пролежали в обраному місці.

 

Початок Нового року важливо зустрічати з готівкою: чим більша купюра буде в кишені, тим краще.

Щоб привернути енергію грошей, ваша ялинка має бути прикрашена монетками і купюрами.

 

Увечері перед святом не рекомендується мести віником, таке потрібно робити в першій половині дня або ж за день до свята.

 

Ввечері 31 грудня винесіть якийсь предмет за поріг будинку, а вранці занесіть назад, таким чином ви віддаєте данину минулому року і вітаєте новий. Винесений предмет можна заховати за ялинкою або за будь-яким іншою рослиною або кущем.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: