Вистрілив собі в голову? На Донеччині загинув 18-річний солдат із Кривого Рогу 

ЖАЛОБА
10.01.22 - 17:19

Трагічна подія сталася у військовій частині в м. Покровськ на Донеччині. Спеціалізована прокуратура об’єднаних сил розслідує факт загибелі військовослужбовця з Кривого Рогу.

9 сячні Донецька спецпрокуратура у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил отримала інформацію про виявлення без ознак життя військовослужбовця за контрактом, 2003 року народження, уродженця м. Кривий Ріг.

На місце події невідкладно виїхав прокурор Донецької спеціалізованої прокуратури, слідчо-оперативна група Покровського районного управління поліції, представники військової служби правопорядку, експерти.

Попередньо встановлено, що солдат, який обслуговував кулеметне відділення кулеметного взводу роти вогневої підтримки однієї з військових частин, покінчив життя самогубством - зробив постріл в голову зі штатної зброї.

За фактом загибелі військовослужбовця, здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Крім самогубства, розглядають інші версії: умисне вбивство, доведення до самогубства та порушення правил поводження зі зброєю.

Усіх, хто має інформацію щодо уточнення обставин трагедії, просять звертатися до Донецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил за тел. 066 825 36 29

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»